Feronerie la superlativ: Siegenia-Aubi si KFV

Oriunde exista ferestre si usi din pvc, lemn sau metal, si indiferent din ce sunt facute acestea, ele au un ansamblu de balamale, cremon si mecanisme de inchidere, ansamblu care se numeste feronerie. Aceasta, trebuie sa fie caracterizata prin durabilitate, fiabilitate si manevrabilitate. Pentru o buna functionare, feroneria necesita intretinere o data la 12 luni, toate piesele mobile si punctele de inchidere trebuie gresate, ungerea facandu-se cu uleiuri care au aceasta destinatie (uleiuri minerale), pe care le puteti achizitiona direct de la noi. Aceasta operatiune previne situatiile neplacute cand tamplaria nu se mai inchide bine sau cand manerul cremonului (manerul de inchidere) incepe sa se blocheze si este singura operatie ce trebuie facuta pentru o buna functionare pe termen indelungat. Reglajele ferestrelor sau ale usilor, trebuie realizate de un specialist al firmei noastre.

Feroneria care insoteste produsele noastre, este garantata ca avand minim 15.000 de cicluri inchis-deschis, ofera posibilitatea unui reglaj pe 3 directii, este confectionata dintr-un aliaj ce previne ruginirea, oferindu-i o rezistenta mai mare, asigura un grad ridicat de securitate, are multiple posibilitati de inchidere multipunct si prezinta o distributie foarte buna a fortei de etansare.

Siegenia-Aubi

Feroneria sta la baza oricarei tamplarii moderne. Siegenia-Aubi a inteles acest lucru si dezvolta solutii complete si produse de prima clasa; sloganul companiei este: "Un pas inaintea tuturor"; cu Solutions Inside - acest deziderat a devenit realitate, firma oferind solutii complete pentru clientii de pe o piata internationala vasta, avand cu sedii de distributie in Germania, Europa si Asia.

Pentru a fi mereu cu un pas inainte, au fost folosite traditiile a doua mari companii, facand parte acum din aceeasi familie: SIEGENIA-FRANK KG si a fosta fiica a firmei Krupp-Hoesch, feroneria cu numele de marca AUBI GmbH. Din Ianuarie 2003 aceste companii si-au unit fortele intr-o singura companie de success: Siegenia-Aubi.