Firma TMD Deriva Group

SC TMD Deriva Group SRL ofera si promoveaza produse de calitate inca de la infiintare, din 1998, acest fapt fiind unul din factorii principali care au propulsat firma, ajungand de la lucrul intr-un garaj, la ridicarea propriilor hale si facilitati de productie. Noi va oferim servicii complete incepand de la productia de tamplarie cu sticla termoizolanta si terminand cu o gama larga de accesorii produse in regie proprie, precum si de serviciile aferente de montaj si consultanta. Clientii nostri beneficiaza de o garantie de lunga durata la produsele achizitionate, un service prompt si un serviciu postgarantie de calitate.

Marca inregistrata

SC TMD Deriva Group SRL detine ca marca inregistrata numele "TMD Deriva Group" si "termiQ", precum si insemnele asociate acestora.

Showroom

Va invitam la sediul firmei noastre unde puteti vizita show-roomul de prezentare a produselor comercializate de catre noi. Aici puteti vedea mostre de materiale, produse finite, modul lor de operare, puteti vizita hala de productie si mai puteti sa beneficiati de consultanta din partea specialistilor nostri.

Ultimul proiect

Hala nr. 2

In luna aprilie a anului 2010 a fost finalizata si inaugurata constructia unei noi hale industriale, care va avea ca destinatie, depozitarea materiilor prime.

Managementul resurselor

Pana la sfarsitul anului 2012 vom implementa un nou sistem informatic destinat sprijinirii activitatii de preluare si urmarire in timp real a comenzilor, optimizarea livrarilor, organizarea montajelor, managementul resurselor umane si multe altele.