Echipa din spatele firmei TMD Deriva Group

Forta unei firme este data de oamenii care lucreaza in ea, iar noi ne putem lauda cu multi oameni de o mare valoare profesionala, oameni care sunt alaturi de noi de la inceput, dar si oameni care au venit aici de-a lungul timpului si si-au demonstrat valoarea; acestor oameni le multumim si pe aceasta cale ca sunt alaturi de noi. Cativa din oamenii care au pus suflet si efort pentru ridicarea acestei firme sunt: Daniel Novacovici, Alexandru Blejan, Gelu Jitaru, Nelu Obreja, Vasile Dunca, Daniel Valceanu si multi altii. Va multumim!

Trimite CV!

Esti un bun meserias si esti interesat sa te angajezi la firma noastra? Atunci trimite un CV care sa cuprinda cat mai multe detalii despre activitatea ta. CV-ul poate fi trimis prin mail sau prin fax, folosind datele de mai jos:

E-mail: secretariat [at] fabricadegeamuri.ro sau
Fax: 0356 007 331,
mentionand ca acesta sa ajunga in atentia departamentului Resurse Umane.

Colaborator ITALIA - FRANTA

Cautam, pentru Italia si Franta, firma pentru vanzari si montaj tamplarie pvc si aluminiu cu geam termopan. Detalii la telefon +40723657927.

Posturi disponibile

In momentul de fata pentru Timisoara, avem libere urmatoarele posturi:

Inginer electromecanic.

Tamplar universal.

Inginer IT.

Relatii puteti obtine de la secretariatul firmei. Va rugam sa trimiteti CV-uri detaliate prin mail la adresa secretariat [at] fabricadegeamuri.ro sau prin fax, la nr. 0356 007 331, in atentia departamentului Resurse Umane.