Linia de productie

Sectia de tamplarie PVC si aluminiu este dotata cu utilaje si scule moderne, achizitionate de la producatori de renume mondial in domeniu, cei mai cunoscuti fiind Elumatec, Haffner sau Sturtz.

Printre ultimele achizitii la sectia de tamplarie, se numara o linie de productie semiautomata computerizata, produsa de firmele Elumatec si Sturtz, aceasta achizitie avand drept rezultat cresterea productivitatii si calitatii pentru produsul finit. De asemenea s-a pus in functiune un circular cu dublu cap, tot marca Elumatec, care combinat cu linia mentionata anterior, a dus la o crestere foarte mare a numarului de piese finite produse de catre noi. In anul 2009 a fost achizitionata si o masina de debitat pachete de armatura, producatorul fiind tot Elumatec.

Productia de tamplarie

Startul la productia de tamplarie a fost dat in anul 1998 an in care a fost infiintata la Timisoara, firma SC TMD Deriva Group SRL. In momentul de fata, tamplaria din PVC si aluminiu se confectioneaza utilizand programul de proiectare|ofertare WinArhi, produs de firma timisoreana DualSoft, impreuna cu liniile noastre de productie moderne, destinate obtinerii unui produs finit de inalta calitate.

SC TMD Deriva Group SRL este producator autorizat al firmei de profile din PVC REHAU (Germania), oferind 5 tipuri de profile intr-o gama larga de culori, in functie de cerintele clientilor.

Utilaje

In cele ce urmeaza, ilustram prin cateva exemple, dotarea tehnica a firmei noastre.

Masina sudura la 4 capete

Circular debitare profile la 2 capete

Masa pentru montajul feroneriei